Η Οργονοενέργεια του Βίλχελμ Ράϊχ και οι Κουβέρτες Οργόνης

Τι είναι η Οργονοενέργεια

Οργονοενέργεια είναι η αρχέγονη ζωτική ενέργεια: η θεμελιώδης δύναμη δημιουργίας που είναι γνωστή από παλιά σ'εκείνους που βρίσκονται σε επαφή με τη φύση, που οι φυσικοί επιστήμονες την έχουν θεωρήσει σαν τον παγκόσμιο αιθέρα, που χρησιμοποιείται απ τους βελονιστές, και που τελικά μετρήθηκε αντικειμενικά και θεμελιώθηκε επιστημονικά απ τον Δρ.Βίλχελμ Ράϊχ.

Η Οργονοενέργεια ανακαλύφθηκε από τον Δρ. Βίλχελμ Ράϊχ τη δεκαετία του 1930 ενώ μελετούσε στο μικροσκόπιο την αποσύνθεση οργανικών και ανόργανων υλικών. Παρατήρησε την δημιουργία μικρών, γαλάζιων, παλλόμενων κύστεων ενέργειας τις οποίες ονόμασε βιόντα. Αργότερα, ενώ παρατηρούσε καλλιέργεια βιόντων σε ένα μεταλλικό περίβλημα, παρατήρησε την ατμοσφαιρική μορφή αυτής της ενέργειας την οποία ονόμασε οργόνη. Μετά από παρατηρήσεις και πειράματα πολλών ετών, ο Ράϊχ προσδιόρισε πολλές από τις βασικές ιδιότητες της οργονοενέργειας:
  • Είναι παρούσα παντού. Γεμίζει όλο το διάστημα.
  • Δεν έχει μάζα. Είναι η αρχέγονη, κοσμική ενέργεια.
  • Διαπερνά όλα τα υλικά, αλλά με διαφορετικούς ρυθμούς.
  • Πάλλεται και κινείται όπως ένα στροβιλιζόμενο κύμα.
  • Μπορούμε να την παρατηρήσουμε και να την μετρήσουμε.
  • Εχει δυνατή αμοιβαία έλξη προς/από το νερό.
  • Συσσωρεύεται φυσιολογικά από ζωντανούς οργανισμούς διαμέσου των τροφών, του νερού, της αναπνοής και του δέρματος.
  • Υπερτίθεται. Συστήματα Οργόνης φορτισμένα ξεχωριστά μπορούν να ελχθούν, να διεγείρουν το ένα το άλλο και να συνενωθούν δημιουργώντας ένα καινούργιο σύστημα.
  • Έχει αρνητική εντροπία. Συστήματα με ασθενέστερη φόρτιση έλκονται προς συστήματα με ισχυρότερη φόρτιση.
  • Μπορεί να διεγερθεί μέσω δευτερευουσών μορφών ενέργειας (ηλεκτρισμός, πυρηνική ενέργεια, τριβή κλπ)

Ο Ράιχ βρήκε ότι άλλοι παράγοντες επηρέαζαν την ποιότητα και την ένταση της οργονοενέργειας. Ένας είναι ο καιρός. Όταν έχουμε λιακάδα με λαμπρή, καθαρή ημέρα, το φορτίο της οργόνης είναι δυνατό. Τις συννεφιασμένες ημέρες, το φορτίο υπάρχει στα σύννεφα και η γη έχει μικρότερο φορτίο, Επίσης βρήκε ότι η οργονοενέργεια μπορεί να γίνει τοξική όταν εκτίθεται σε φώτα φθορισμού, καθοδικές λυχνίες, ακτίνες Χ, ραδιενεργά υλικά και μερικές μορφές ηλεκτρομαγνητισμού.

Τι είναι η Κουβέρτα Οργονοενέργειας

Ο Ράιχ ανακάλυψε ένα τρόπο να "συσσωρεύει" οργονοενέργεια από την ατμόσφαιρα. Παρατήρησε ότι κλειστοί χώροι με μία εσωτερική μεταλλική επιφάνεια φαινόντουσαν να αυξάνουν τα ενεργειακά αποτελέσματα σε καλλιέργειες βιόντων τοποθετημένων στο εσωτερικό των χώρων. Μετά παρατήρησε ότι τα ατμοσφαιρικά αποτελέσματα παρέμεναν και μετά την απομάκρυνση των καλλιεργειών από τους κλειστούς χώρους! Με περαιτέρω πειράματα βρήκε ότι εναλλασσόμενα στρώματα οργανικών και μεταλλικών υλικών απορροφούν και κατόπιν αντανακλούν οργονοενέργεια απ ευθείας από την ατμόσφαιρα και αυτή η διαδικασία μπορεί να ενισχυθεί σε κλειστούς χώρους επενδεδυμένους στο εσωτερικό τους με μεταλλικές επιφάνειες τους οποίους ονόμασε συσσωρευτές οργόνης. Ο Ράιχ βρήκε ότι αυτή η συσσωρευμένη ενέργεια είχε θετικά αποτελέσματα σε φυτά και ζώα.
Η κουβέρτα οργονοενέργειας είναι μία μορφή συσσωρευτού οργόνης που αναπτύχθηκε επίσης απ τον Ράιχ. Κατασκευάζεται από εναλλασσόμενα στρώματα οργανικών και μεταλλικών υλικών και τοποθετείται πάνω στο σώμα ή τυλίγεται γύρω από ένα μέλος του σώματος. Ενδεικτικά, η κουβέρτα οργονοενέργειας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:
  1. Πρώτες βοήθειες (κοψίματα, χτυπήματα, πληγές, εγκαύματα κλπ)
  2. Δυνάμωμα και τόνωση του οργανισμού (κρυολογήματα, ατονία, μικροαδιαθεσίες)
  3. Βελτίωση κάθε είδους καλλιέργειας με τη φόρτιση σπόρων και φυτών.



Προδιαγραφές
  • Διαστάσεις: 75 εκ.Χ 60 εκ.
  • Υλικό υφάσματος τσόχα με 100% μαλλί σε 3 στρώσεις
  • Λεπτό ατσαλόμαλλο (σύρμα κουζίνας) σε 2 στρώσεις.

Για παραγγελίες τηλ.2103601622. Παράδοση στο χώρο σας για παραγγελίες εντός Αττικής. Τιμή προϊόντος 75 ευρώ (+ ΦΠΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου