Εισαγωγή στη Ρεφλεξοθεραπεία και την Πλάκα Piediflex

Τι είναι η Ρεφλεξολογία;

Η Ρεφλεξολογία είναι μια παλιά τέχνη θεραπείας. Ξεκινά πιο πριν από την αρχειοθετημένη ιστορία, εδώ και 5000 χρόνια περίπου.
Από την αρχαία Κίνα, τις Ινδίες και την Αρχαία Αίγυπτο έχουμε γραπτά μνημεία με ιδεογράμματα που δίνουν σαφείς πληροφορίες στο θέμα αυτό. Η Ρεφλεξολογία στηρίζεται στο γεγονός ότι η αρρώστια εμφανίζεται στο όργανο ύστερα από συμφόρηση στη ζωτικότητά του. Η συμφόρηση αυτή προκαλείται από τη συγκέντρωση εκεί πολλών δηλητηρίων και αποβλήτων του οργανισμού υπό μορφήν κρυσταλλώσεων.
Το 1913 ο Αμερικανός γιατρός William Fitzerald έκανε μία σοβαρή ανακάλυψη στο θέμα αυτό και την ανακοίνωσε στους τότε ιατρικούς κύκλους. Aυτός διήρεσε το ανθρώπινο σώμα σε 10 κάθετες ζώνες και παρατήρησε ότι υπάρχει μεγάλη σχέση ανάμεσα στην κατάσταση των απολήξεων των ζωνών με τα όργανα του σώματος που διαπερνούν αυτές οι ζώνες. Έτσι αρχίζει η ιστορία της Ρεφλεξολογίας και από τότε ακολούθησε μεγάλη έρευνα και εξέλιξη, ώστε σήμερα να εντάσσεται και να συμπληρώνει τις εναλλακτικές θεραπευτικές.
Εχει διαπιστωθεί απ όλους μας ότι το περπάτημα με γυμνά πέλματα στη φύση, φέρνει ένα έντονο αίσθημα ευεξίας και ζωντάνιας. Αυτό συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας μας και μπορεί να μειώσει τα προβλήματα που τυχόν έχουν εμφανιστεί. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί είναι αλήθεια ότι έτσι γυμνάζονται με φυσικό τρόπο, τα αντανακλαστικά κέντρα-ρεφλέξ που βρίσκονται στα πόδια μας.
Χωρίς αμφιβολία πλαστήκαμε για να περπατάμε ξυπόλητοι. Άλλωστε κανένα ζώο δεν φορά παπούτσια!!! Όμως ας αναρωτηθούμε. Πόσοι από εμάς μπορούν να περπατούν ξυπόλυτοι όλη την ημέρα; Η απάντηση στο ερώτημα είναι ελάχιστοι ή μερικοί που και που στην εξοχή. Όλοι όμως μπορούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα εξασκούμενοι στην πλάκα Piediflex.

Η πλάκα Piediflex είναι η καλύτερη λύση για το σύγχρονο άνθρωπο που θέλει να γυμνάζει τα αντανακλαστικά κέντρα του, είτε διότι έχει κάποια προβλήματα υγείας, είτε διότι θέλει να τη διατηρήσει σε καλή κατάσταση και να είναι πάντα σε φόρμα, γεμάτος ζωή και ενέργεια.
Τι είναι η πλάκα Piediflex;

Πρόκειται για μια επιφάνεια με προεξοχές. Η κατασκευή της βασίζεται πάνω στη θεωρία της αντανακλαστικότητας. Οι προεξοχές αυτές είναι ειδικά μελετημένες για να διεγείρουν και να ενεργοποιούν τα αντανακλαστικά κέντρα σε πολύ σύντομο χρόνο.
Θαυμάσια αποτελέσματα παρατηρούνται με την καθημερινή άσκηση πάνω στην πλάκα Piediflex, ο εγκέφαλος που ελέγχει τις λειτουργίες όλων των οργάνων, μέσα από τις αντανακλαστικές λειτουργίες του νευρικού συστήματος, δέχεται ερεθίσματα από τα αντανακλαστικά κέντρα ρεφλέξ. Στη συνέχεια τα μεταδίδει στα αντίστοιχα όργανα μέσα από το αυτόνομο αντανακλαστικό σύστημα επηρεάζοντάς τα με τον πιο φυσικό τρόπο για μια καλύτερη λειτουργία, ενώ συγχρόνως επιστρατεύεται ο μηχανισμός της αυτοϊασης του οργανισμού και έτσι απελευθερώνεται μία θαυμάσια ροή της βιοενέργειας σ'ολόκληρο το σώμα.
Με λίγα μόνο λεπτά την ημέρα, ενεργοποιύνται τα ανακλαστικά κέντρα (reflex) στα πέλματα και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την υγεία σας και να σας ανακουφίσει από:
  • Κούραση και αδιαθεσία
  • Μυϊκούς πόνους
  • Πόνους στη μέση, την πλάτη και τον αυχένα
  • Αϋπνία, ένταση και άγχος
  • Πονοκεφάλους
  • Ενδοκρινολογικές διαταραχές
  • Αδιαθεσία και πόνους περιόδου
  • Κακή πέψη
  • Προβλήματα του κυκλοφορικού
  • Δυσκοιλιότητα
  • Πεσμένο αμυντικό σύστημα
  • Ατονία
  • Θαμπό δέρμα χωρίς λάμψη και ζωντάνια
Ακόμη, σιγά σιγά ξαναβρίσκετε το σωστό βάρος και κερδίζετε ένα αίσθημα μεγάλης ευεξίας. Η χρήση του Piediflex είναι απλή και εύκολη. Είναι μία φυσική άσκηση που μπορεί να σας δώσει γρήγορα ζωντάνια και ευεξία και αυτό θα βοηθήσει να ενισχύσετε την υγεία σας.
Το Piediflex μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά σαν βοήθημα με οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική αγωγή, δεν αντικαθιστά όμως την ιατροφαρμακευτική αγωγή. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας αποτανθείτε πρώτα στον θεράποντα ιατρό σας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας  2103601622 και 6946222453


Μαζί με την αγορά της πλάκας Piediflex σας κάνουμε δώρο τον εξαιρετικό Χάρτη Αντανακλαστικών των ποδιών, ο οποίος μας δίνει έναν πολύ καλό μπούσουλα αναφορικά με την αντιστοίχιση των διαφόρων οργάνων του σώματός μας στο δεξί και το αριστερό μας πέλμα, ένα φυλλάδιο οδηγιών χρήσης του Piediflex και διαφόρων ασκήσεων που συνίστανται, καθώς επίσης και κάποιες ενδεικτικές οδηγίες για τη βελτίωση της καθημερινής σας διατροφής.

Τιμή προϊόντος: 60 ευρώ + ΦΠΑ

1 σχόλιο:

  1. καλημερα σας ονομαζομαι θωμας εχω σε 6 σπονδυλους κοιλες θα μπορεσει να με θεραπευσει αυτο το οργανο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή