Ο Κοσμικός Παλμός της Ζωής

Συγγραφέας: Τρέβορ Τζέιμς Κόνσταμπλ
                      (Trevor James Constable)

Μετάφραση: Ελισάβετ Διονυσίου, φιλόλογος, εικαστικός

Επιμέλεια μετάφρασης:
Κώστας Δημόπουλος, μηχανολόγος μηχανικός
Παναγιώτης Ρωμανός, ναυπηγός-μηχανολόγος
Γρηγόρης Χατζής, φυσικός

Εξώφυλλα: Ευάγγελος Παππάς

Υπεύθυνος παραγωγής: Κώστας Θεοδωρήμπασης
ISBN:978-960-87557-7-2
Α' Έκδοση: Νοέμβριος 2011


 Μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στο θέμα των ΑΤΙΑ. Ο συγγραφέας αναφέρεται στην εκπληκτική θεωρία του ότι τα ΑΤΙΑ δεν είναι μόνο διαστημόπλοια, αλλά και ζωντανά πλάσματα, τα οποία μάλιστα πολλές φορές είναι αόρατα. Παραθέτει τις προσωπικές του εμπειρίες, από τη φωτογράφηση των ΑΤΙΑ, σε ερήμους των ΗΠΑ, μέχρι τη γνωριμία του με την πρωτοπόρο της ραδιονικής Ρουθ Ντράουν και τον συνεργάτη του Βίλχελμ Ράιχ, Μπομπ ΜακΚάλλοου. Θα δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες, τόσο από τον ίδιο όσο και από άλλους (όπως ο Λουτσιάνο Μποκκόνε), περίεργων ΑΤΙΑ, αόρατων με γυμνό οφθαλμό, οι οποίες όμως αποτυπώνονται στο υπέρυθρο φιλμ. Η πληθώρα των στοιχείων και οι πολλές αναφορές είναι μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν το βιβλίο μοναδικό στο είδος του.
Το κεντρικό σημείο όμως του βιβλίου είναι η αιθερική ενέργεια, με την οποία κινούνται, κατά την άποψη του Κόνσταμπλ, τα ΑΤΙΑ. Με αυτή την ενέργεια ασχολήθηκαν και οι Ρούντολφ Στάϊνερ, Ρουθ Ντράουν και Βίλχελμ Ράιχ, προσεγγίζοντάς τη με διαφορετικό τρόπο ο καθένας. Ο συγγραφέας αναφέρεται στο βιβλίο εκτενώς και στους τρεις αυτούς τιτάνες (όπως χαρακτηριστικά τους αναφέρει), προσπαθώντας να συνδέσει και να ενοποιήσει τις θεωρίες τους.
Ο Τρέβορ Τζέιμς Κόνσταμπλ είναι παγκοσμίου φήμης συγγραφέας (έχει γράψει δέκα βιβλία) και ερευνητής, με 31 χρόνια θαλάσσιας εμπειρίας, από τα οποία τα 26 ως αξιωματικός ασυρμάτου του Εμπορικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Έχει επίσης ερευνήσει σε βάθος τεχνικές ελέγχου του καιρού, εξελίσσοντας τις αντίστοιχες συσκευές του Βίλχελμ Ράιχ, τις έχει δε εφαρμόσει με επιτυχία και στην Ελλάδα.


Αυτό το βιβλίο παρέχει εκπληκτικές γνώσεις από τον αγώνα ενός ανθρώπου να φωτίσει ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια όλων των εποχών, αγώνα μιας ολόκληρης ζωής.Book "The Cosmic Pulse Of Life"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου