Φυσικές Μέθοδοι Αντιμετώπισης του Καρκίνου


Όσα ο γιατρός σας ίσως δεν θα σας πει για την πρόληψη & θεραπεία του καρκίνου

Συγγραφέας: Μάριος Ανδρεόπουλος, διατροφολόγος DCN, FACACN
Επιμέλεια Έκδοσης: Βάλλυ Καλοζούμη
Για την Ελληνική Γλώσσα: © Εκδόσεις Etra
ISBN: 978-960-6830-38-9
σελίδες: 598
Τιμή βιβλίου: 21 ευρώ*


Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται οι φυσικές μη τοξικές μέθοδοι θεραπείας του καρκίνου, καθώς και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία είναι τοξικές και αναποτελεσματικές μέθοδοι. Αναλύονται τα συμπληρώματα διατροφής (οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία) που προλαμβάνουν και θεραπεύουν τον καρκίνο και δίνονται πληροφορίες μεταξύ άλλων για τη βιταμίνη C, η οποία λαμβανόμενη διά στόματος ή χορηγούμενη ενέσιμα, αποτελεί ένα ισχυρό φάρμακο κατά του καρκίνου.


Αναλύονται ευρωπαϊκά, κινέζικα, ινδικά και αμερικανικά βότανα που θεραπεύουν τον καρκίνο, η αντικαρκινική ουσία carvinore, η θεραπεία των αντινεοπλαστονίων του Πολωνού γιατρού Stanislaw Burzynski, ο χόνδρος του καρχαρία και των βοοειδών και το λάδι του ήπατος καρχαρία, η θαυματουργή δράση της φαρμακευτικής κάνναβης κατά του καρκίνου, η θεραπεία του Ιταλού ογκολόγου Dr. Simoncini με διττανθρακικό νάτριο (μαγειρική σόδα) και πολλά άλλα.


Το βιβλίο αυτό δεν απευθύνεται μόνο σε καρκινοπαθείς, αλλά και στον καθένα που θέλει να μάθει πώς να προστατέψει τον εαυτό του από τον καρκίνο, αφού αναλύονται και οι τρόποι πρόληψής του με φυσικές μεθόδους. *στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου