DMP – Τεχνική Βαθείας Μνήμης - Θεραπευτική Αναδρομή


Συγγραφέας: Ρότζερ Γούλτζερ, Ph.D.
Μετάφραση: Πέτρος Βαρότσης
Επιμέλεια: Νικόλαος Μ. Βαγιακάκος
Εκδόσεις: Αλφάβητο Ζωής
ISBN: 978-960-9415-02-6
Σελίδες: 131
Τιμή βιβλίου: 12 ευρώ*

Κάθε ένας που ταξιδεύει στο υπέροχο μονοπάτι της προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης θα βοηθηθεί από τη σοφία του Ρότζερ Γούλτζερ και την αποτελεσματική του προσέγγιση στη θεραπευτική αναδρομή”
Dr. William Bloom, εξέχουσα φυσιογνωμία της Βρετανίας, δάσκαλος στην ολιστική αυτοανάπτυξη διεθνώς.

Σχεδόν τριάντα χρόνια πριν μία έντονη μνήμη περασμένης ζωής, έστειλε τον Δρα Ρότζερ Γούλτζερ σε ένα εκπληκτικό ταξίδι ζωής – καταμεσίς στην αιματηρή Αλβιγενσιανή Σταυροφορία εναντίον των Καθαρών, σαν ένας αιμοσταγής μισθοφόρος στρατιώτης στη Γαλλία του 13ου αιώνα. Παρ όλο που αυτή η πρωτοφανής μνήμη ερχόταν σε αντιπαράθεση με ο,τιδήποτε είχε εκπαιδευτεί σαν ψυχοθεραπευτής και Γιουγνκικός αναλυτής, ο Δρ. Γούλτζερ αναγνώρισε μία ισχυρή θεραπευτική ανακάλυψη: ότι οι ιστορίες περασμένων ζωών μπορούν να θεραπεύσουν προβλήματα της παρούσας ζωής. Το βιβλίο “Θεραπεύοντας τις Περασμένες Ζωές μας, διδάσκει τα ουσιώδη της “Τεχνικής Βαθείας Μνήμης” (Deep Memory Process – DMP) του Γούλτζερ – ένα ασφαλές και δυναμικό σύστημα τεχνικών που έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους. Μαζί του, θα διερευνήσετε:
  • Συναρπαστικές αφηγήσεις πελατών από περασμένες ζωές και τις σημερινές συνέπειες
  • Τα βασικά σημάδια και συμπτώματα από τραύματα περασμένων ζωών
  • Ενορατική γνώση επί των φαινομένων της μετενσάρκωσης και του Κάρμα, απ όλο τον κόσμο
  • Συγκεκριμένες τεχνικές αναδρομής σε περασμένες ζωές για την απελευθέρωση του θυμού, ντροπής, αυτο-επίκρισης, και περιοριστικών συμπεριφορών, που επιμένουν από περασμένες ζωές
  • Πώς να σταχυολογήσετε στοιχεία για το πρότυπο και το σκοπό της ζωής σας από ενδείξεις περασμένων ζωών, και πολλά περισσότερα.


*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου