Ρότζερ Γούλτζερ - Θεραπεύοντας τις Περασμένες Ζωές μας


Θεραπεύοντας τις Περασμένες Ζωές μας – Εξερευνώντας
τις Πολλές Ζωές της Ψυχής

Συγγραφέας: Ρότζερ Γούλτζερ
Μετάφραση: Πέτρος Βαρότσης
Επιμέλεια μετάφρασης: Νίκος Βαγιακάκος
2009 ΒΙΟΝΟΗΣΥΣ ΕΠΕ για τις Εκδόσεις "Αλφάβητο Ζωής", σειρά Υπερπροσωπικά Πεδία
ISBN: 978-960-9415-01-9
Τιμή βιβλίου: 18 ευρώ*


Σχεδόν τριάντα χρόνια πριν μία έντονη μνήμη περασμένης ζωής, έστειλε τον Δρα Ρότζερ Γούλτζερ σε ενα εκπληκτικό ταξίδι ζωής – καταμεσίς στην αιματηρή Αλβιγενσιανή Σταυροφορία εναντίον των Καθαρών, σαν ένας αιμοσταγής μισθοφόρος στρατιώτης στη Γαλλία του 13ου αιώνα. Παρ όλο που αυτή η πρωτοφανής μνήμη ερχόταν σε αντιπαράθεση με ο,τιδήποτε είχε εκπαιδευτεί σαν ψυχοθεραπευτής και Γιουνγκιανός αναλυτής, ο Δρ. Γούλτζερ αναγνώρισε μια ισχυρή θεραπευτική ανακάλυψη: ότι οι ιστορίες περασμένων ζωών μπορούν να θεραπεύσουν προβλήματα της παρούσας ζωής. Το βιβλίο “Θεραπεύοντας τις Περασμένες Ζωές μας”, διδάσκει τα ουσιώδη της “Τεχνικής Βαθείας Μνήμης” (Deep Memory Process, DMP) του Γούλτζερ – ένα ασφαλές και δυναμικό σύστημα τεχνικών που έχει βοηθήσει χιλιάδες συνανθρώπους του. Μαζί του, θα διερευνήσετε:


  • Συναρπαστικές αφηγήσεις πελατών από περασμένες ζωές και τις σημερινές συνέπειες
  • Τα βασικά σημάδια και συμπτώματα από τραύματα περασμένων ζωών.
  • Ενορατική γνώση επί των φαινομένων της Μετενσάρκωσης και του Κάρμα, απ όλο τον κόσμο
  • Συγκεκριμένες τεχνικές αναδρομής σε περασμένες ζωές για την απελευθέρωση θυμού, ντροπής, αυτο-εκτιμήσης και περιοριστικών συμπεριφορών, που επιμένουν από περασμένες ζωές.
  • Πώς να σταχυολογήσετε στοιχεία για το πρότυπο και το σκοπό της ζωής σας από ενδείξεις περασμένων ζωών, και πολλά περισσότερα.

Για να γνωρίσουμε ποιοί είμαστε, πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε ποιοί είμασταν”, διδάσκει ο Ρότζερ Γούλτζερ. Το βιβλίο “Θεραπεύοντας τις Περασμένες Ζωές μας” παρέχει έναν εκπληκτιό οδηγό, βασισμένο σε πολυετή έρευνα, για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε μία πηγή εσώτερης καθοδήγησης – εκεί όπου οι χαμένες ιστορίες του παρελθόντος μας, καθίστανται τα θεραπευτικά και αυτογνωσιακά εργαλεία του παρόντος. 
Το βιβλίο συνοδεύεται από audio-cd με ασκήσεις και καθοδήγηση. 


*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ 6%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου