Ο Πόνος της Μέσης

Κατανόηση των Αιτιών και Θεραπεία της Μέσης

Μετάφραση: Ελισάβετ Διονυσίου
Επιμέλεια: Κώστας Δημόπουλος
Διορθώσεις: Αναστασία Νικηφοράκη
Εκδόσεις Ρέω, Αθήνα 2008...μην τρέξεις, πρόσεχε ιδιαίτερα όταν περπατάς, μακριά από τα σπορ, μην κάθεσαι και μη σηκώνεσαι απότομα από την καρέκλα, να ξαπλώνεις αργά και με προσοχή και προς Θεού μη σηκώνεις βάρος”. Δισκοπάθεια, κοίλη, μετατόπιση, παραμόρφωση,...αλλά και παυσίπονα, μασάζ, διαθερμίες, κατάκλιση, αντιφλεγμονώδη, ακτινογραφίες, συσκευές εκενώσεων, μαγνήτες, εγχειρήσεις...και άλλα παυσίπονα, και άλλες ακτινογραφίες.
Όμως ο πόνος στη μέση, στους μηρούς, στα γόνατα και στους ώμους δεν λέει να φύγει...
Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων εκείνων που είχαν την ατυχία να είναι δέσμιοι αυτού του φαύλου κύκλου και είστε αναγκασμένοι να ζείτε πονώντας και αγωνιώντας μήπως ακούσετε ξαφνικά το κρακ που θα κάνει η μέση σας καθώς θα σπάει, το βιβλίο του δρ. Σάρνο ίσως αλλάξει τη ζωή σας.
Ο δρ. Σάρνο σπούδασε ορθοπεδικός και η κλινική του εμπειρία τον οδήγησε να προσεγγίσει τα σύνδρομα πόνου και σπονδυλικής στήλης τελείως διαφορετικά. Τα αποτελέσματα της μεθόδου που ανέπτυξε είναι εξαιρετικά και έχει θεραπεύσει χιλιάδες ασθενείς, αποκαθιστώντας την ποιότητα της ζωής τους.

Ο ίδιος μας πληροφορεί ότι σε πολλές περιπτώσεις η ίδια η ανάγνωση του βιβλίου ήταν αρκετή για να απαλλάξει τον ασθενή από το πρόβλημα...

Book

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου