Ομοιοπαθητικός Οδηγός Πρώτων Βοηθειών


Συγγραφέας: Μαρί Γούντγουορντ
Μετάφραση: Κώστας Θεοδωρήμπασης
Επιμέλεια και Διορθώσεις: Αναστασία Νικηφοράκη
Ιατρική Επιμέλεια: Ορτανσία Δορυφόρου, Ακτινολόγος
Εκδόσεις Ρέω: Αθήνα 2010



Ένα απλό, εύχρηστο, κατανοητό και χρήσιμο βιβλίο
  • Πλούσιος οδηγός συμπτωμάτων για τις συνηθέστερες παθήσεις
  • Περιστατικά που απεικονίζουν τη χρήση των φαρμάκων
  • Άφθονες γενικότερου ενδιαφέροντος συμβουλές


Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα κατέχουν δίκαια θέση δίπλα στην ορθόδοξη ιατρική, καθώς βλέπουν την αποτελεσματικότητά τους όχι μόνο σε χρόνιες αλλά και σε οξείες ή επείγουσες περιπτώσεις. Το βιβλίο της Μαρί Γούντγουορντ θα χρησιμεύσει σε όλους τους γονείς που επιθυμούν να γιατρεύουν τα παιδιά τους με φυσικό τρόπο, αποφεύγοντας όσο το δυνατόν τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των φαρμακευτικών σκευασμάτων της ορθόδοξης ιατρικής.

«Τι υπέροχο βιβλίο! Με αληθινές ιστορίες από την προσωπική της πείρα, η ομοιοπαθητικός Μαρί Γούντγουορντ φέρνει τη θεωρία της ομοιοπαθητικής μέσα στο σπίτι και την κάνει προσιτή και ακαταμάχητη. Είμαι σίγουρη ότι θα το αγαπήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να μελετήσουν την ομοιοπαθητική.» Μιράντα Κάστρο, FS Hom.,CCH
Συγγραφέας των βιβλίων Πλήρες Εγχειρίδιο Ομοιοπαθητικής, Ομοιοπαθητική για τη Μητέρα και το Παιδί και Ομοιοπαθητικός Οδηγός για το Στρες.

«Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο βοήθημα για πρώτες βοήθειες σε διάφορα προβλήματα υγείας και περιέχει πολλές πληροφορίες και συμβουλές οι οποίες δεν αφορούν μόνο την ομοιοπαθητική. Καλύπτει πολλά και συνήθη προβλήματα που παρουσιάζονται στην εγκυμοσύνη, στον τοκετό, στον θηλασμό και γενικότερα στα παιδιά. Είναι δηλαδή ένα βιβλίο για όλη την οικογένεια και χαρακτηρίζεται για την απλότητα, την αμεσότητα και την ευχρηστία του, ενώ η πλούσια εικονογράφησή του το καθιστά ευχάριστο και περισσότερο κατανοητό».
Νάσος Τεόπουλος – Ψυχίατρος – Ομοιοπαθητικός
Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

«Η Μαρί Γούντγουορντ ακολουθεί πιστά την κλασική Ομοιοπαθητική και γνωρίζοντας “εκ των έσω” την ελληνική πραγματικότητα θα βοηθήσει με το βιβλίο της κάθε οικογένεια να εξοικειωθεί με την απαλή και αποτελεσματική τέχνη της ομοιοπαθητικής»

Άννα Πατσούρου, Παιδίατρος και Σύμβουλος μητρικού θηλασμού
Συγγραφέας του βιβλίου “Θηλασμός, μία υπέροχη σχέση”

«Πρόκειται για μία πολύ καλή εισαγωγή στην ομοιοπαθητική...παρουσιάζει την ομοιοπαθητική δράση στις οξείες ή τις επείγουσες καταστάσεις, όπου η ανταπόκριση του ασθενούς στη θεραπεία μπορεί να είναι ταχεία και θεαματική. Τη στιγμή μάλιστα που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι η ομοιοπαθητική είναι μία εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος που αφορά τα χρόνια και πιο “σοβαρά” περιστατικά και απαιτεί πολύ ικανό χρόνο για τη δράση της...»
Παναγιώτης Καλομιτσίνης
Ομοιοπαθητικός Πνευμονολόγος

Το βιβλίο αυτό διατίθεται και από τις Εκδόσεις Εισέλιξη. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103601622 και ελάτε στο Μικρό μας Στέκι στη Μαυρομιχάλη 102.


Book "First aid with Homeopathy"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου