Κομπούχα και Σωματικό Βάρος

ΚΟΜΠΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ
"Η αύξηση ή η μείωση του βάρους του σώματος ενός ανθρώπου αποτελεί ένδειξη για την φυσική και συναισθηματική κατάσταση στην οποία αυτός βρίσκεται. Το υπερβολικό βάρος επιβαρύνει τη λειτουργία των οργάνων και μειώνει την πιθανή διάρκεια ζωής, ενώ ξαφνική απώλεια βάρους είναι ένδειξη ασθένειας.


Όταν επιδιώκουμε τη μείωση του βάρους που έχουμε πρέπει να είμαστε λογικοί στους στόχους μας. Το κάνουμε για λόγους υγείας ή έχουμε παρασυρθεί από τη μόδα; Η δίαιτα που θα ακολουθήσουμε πρέπει να στοχεύει στο σταδιακό προοδευτικό αδυνάτισμα. Δίαιτες που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα δεν συνιστώνται.

  • Το Κομπούχα θα σας βοηθήσει οπωσδήποτε να μειώσετε το βάρος σας, είτε το χρησιμοποιείτε γι αυτό τον σκοπό, είτε όχι. 
  • Μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην Νιγηρία απέδειξε ότι όταν προστέθηκε τσάι Kargasok (Κομπούχα) στην τροφή ποντικιών μειώθηκε η όρεξή τους και το βάρος τους. 
  • Ο Hans Irion (1943) αναφέρει: "Με βελτίωση του μεταβολισμού το περιττό λίπος και οι ανεπιθύμητες ουσίες απομακρύνονται από το σώμα".
  • Αν θέλετε να εντάξετε το Κομπούχα στο πρόγραμμα αδυνατίσματος που εφαρμόζετε, αφήστε τη ζύμωση να συνεχιστεί λίγο περισσότερο χωρίς βέβαια να γίνει το ποτό πολύ ξινό. Πίνετε ένα ποτήρι του κρασιού μια ώρα πριν από τα γεύματα. 
  • Επίσης μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα γεύμα με ένα ποτήρι Κομπούχα διότι όπως ήδη έχουμε αναφέρει το ποτό έχει πολύ μεγάλη θρεπτική αξία, περίπου 10 θερμίδες ανά ουγκιά (1 ουγκιά=28,35 γρ.). 
  • Λάβαμε μία επιστολή από έναν άνδρα που μας λέει ότι αδυνάτισε 6,5 κιλά χωρίς να καταβάλει καμία προσπάθεια, πίνοντας απλά το ποτό. Επιπλέον, η όρεξή του μειώθηκε. 
  • Γνωρίζουμε ακόμα περιπτώσεις ανθρώπων που έπασχαν από πολύ σοβαρές ασθένειες, όπως AIDS και καρκίνο, οι οποίοι κατάφεραν να αυξήσουν το βάρος τους απλά και μόνο πίνοντας Κομπούχα."


Από το βιβλίο των Εκδόσεων Εισέλιξη "Κομπούχα, το Παραδοσιακό Ελιξήριο της Ανατολής". Παραγγείλτε τα βιβλία μας και τα προϊόντα μας είτε τηλεφωνώντας στο τηλέφωνο 6946222453 και 2103601622. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου