Dr. Howard W. Fisher- Ακραία τοξικά φαινόμενα




Συγγραφέας:Dr Howard Fisher

Mετάφραση: Κώστας Θεοδωρήμπασης

Επιμέλεια μετάφρασης: Κώστας Δημόπουλος

Ιατρική επιμέλεια: Δημήτριος Π. Μάλλης, ιατρός, επιστημονικός συνεργάτης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μέλος του Διεθνούς Κολλεγίου Ψυχοσωματικής Ιατρικής

ISBN: 978-960-87557-3-4

Διαστάσεις: 17 x 24 cm, σελ.120

Α' Έκδοση: 2007

Στο βιβλίο "Ακραία Τοξικά Φαινόμενα", ο Καναδός διδάκτωρ Χειρο-πρακτικής Ηoward Fisher με απλό και κατανοητό τρόπο συνοδευόμενο από σειρά αποτελεσμάτων, επίσημων στοιχείων και ερευνών, επισημαίνει τον κίνδυνο που απειλεί την υγεία μας από την τοξικότητα του περιβάλλοντος. Αναφέρονται πάρα πολλές από τις τοξικές ουσίες που διαχέονται στο περιβάλλον και ενδεχομένως υπάρχουν ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, και αναλύεται η επίδρασή τους. Τα αποτελέσματα κατηγοριοποιούνται και αξιολογούνται διεξοδικά. Δύσκολα μπορεί να βρει κανείς τόσα σχετικά στοιχεία συγκεντρωμένα και γι'αυτό το λόγο το βιβλίο αποτελεί σημαντικό βοήθημα για εκείνους που ενδιαφέρονται για τη θωράκιση της υγείας τους. 
    Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου παρουσιάζεται και μελετάται η νέα πρωτοποριακή μέθοδος αποτοξίνωσης και θεραπείας με τα επιθέματα πέλματος. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της 26ετούς μελέτης Ιαπώνων ιατρών και ερευνητών που εκμεταλλεύονται τις εξαιρετικές ιδιότητες της δενδρικής ρητίνης ορισμένων δένδρων. Σε συνδυασμό με άλλα συστατικά, όπως ο τουρμαλίνης, τα επιθέματα απορροφούν τις συσσωρευμένες τοξίνες από οργανισμό εύκολα και γρήγορα, τοποθετούμενα στο πέλμα κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου. Είναι μια αποτελεσματική όσο και σχετικά οικονομική μέθοδος για την αναζωογόνηση του οργανισμού και την απαλλαγή από τις δεκάδες επικύνδινες ουσίες που τον πολιορκούν καθημερινά.

Book "Extreme Toxic Effects"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου