Princess Sharula & Shield Dux- Η Αλχημεία της Αειζωΐας




Συγγραφείς: Princess Sharula & Shield Dux
Μετάφραση: Όλγα Βαρδουνιώτη
Επιμέλεια μετάφρασης:
Παναγιώτης Ρωμανός
Κώστας Δημόπουλος
Γρηγόρης Χατζής
ISBN: 978-960-87557-4-1
Διαστάσεις: 17 x 24 cm, σελ.96
Α' Έκδοση: 2008

Η αλχημεία της αειζωίας είναι συνδυασμός μιας ειδικής τεχνικής οραματισμού και θετικής σκέψης με σκοπό την ενεργοποίηση των φυσιολογικών κέντρων του εγκεφάλου που ελέγχουν την ενέργεια της ζωής. Η τεχνική εφαρμόζεται με σειρά απλών ασκήσεων που αναζωογωνούν το σώμα, αναγεννούν τα κύτταρα και τελικά επιβραδύνουν ή αντιστρέφουν την διαδικασία της γήρανσης. Παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα συναρπάσει όσους ενδιαφέρονται ή μελετούν εσωτερική φιλοσοφία ή ασχολούνται με τον οραματισμό.

Οι ασκήσεις αντιγήρανσης που περιγράφονται στο βιβλίο, αν και είναι πανάρχαιες, μας αποκαλύφθηκαν την κατάλληλη στιγμή ώστε να συμπέσουν με τη μεταβολή της παγκόσμιας συνείδησης που είναι γνωστή ως 12:12 (δώδεκα δωδεκάτου). Τη συγκεκριμένη ημερομηνία του έτους 1994 μεταβιβάσθηκε ενέργεια στο ηλιακό μας σύστημα και απελευθερώθηκαν άγνωστα αμινοξέα στον εγκέφαλο των ανθρώπων, ικανά να οδηγήσουν τους άνδρες και τις γυναίκες στο επόμενο εξελικτικό στάδιο του ανθρώπινου είδους. Αποτέλεσμα αυτών είναι η δυνατότητα αντιστροφής του κώδικα της γήρανσης που είναι εγγεγραμμένος στο σώμα μας.


Ο εκφυλισμός του σώματος είναι επίκτητος και οφείλεται στην γενικευμένη πεποίθηση ότι θα συμβεί ή σε άλλες ανάλογες σκεπτομορφές. Η διαδικασία της γήρανσης μπορεί να αντιστραφεί με συγκεκριμένες αλχημικές τεχνικές, οι οποίες ενεργοποιούν εκ νέου τα εγκεφαλικά κέντρα και τους αδένες που ελέγχουν το σύστημα των πεποιθήσεών μας, που είναι υπεύθυνο για τον φυσικό εκφυλισμό. 



Book "Alchemies for immortality"

1 σχόλιο: