Οργονίτες ή Αιθερικοί Μετουσιωτές Συχνοτήτων!!


Οι Εκδόσεις Εισέλιξη σε συνεργασία με το OrgoniteCyprus σας παρουσιάζουν τους Οργονίτες, ή αλλιώς τους Αιθερικούς Μετουσιωτές Συχνοτήτων!! Πρόκειται για συσκευές προσεκτικά κατασκευασμένες που μετατρέπουν την αρνητική και βλαβερή ενέργεια και ακτινοβολία για τον ανθρώπινο οργανισμό DOR (Deadly Orgone Ratiation) σε θετική POR (Positive Orgone Radiation).

Τι κάνουν όμως οι Οργονίτες;;

  1. Βελτιώνουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Καθαρίζουν κάθε αρνητικό και μπλοκαρισμένο συναίσθημα (θυμό, καθημερινό άγχος, εσωτερικές συγκρούσεις κ.α.) αφού έχουν την ιδιότητα να τα βγάζουν στην επιφάνεια, θεραπεύοντάς τα.
  2. Βελτιώνουν τον ύπνο διώχνοντας τις αϋπνίες και όχι μόνο. Η λεπτοφυή τους ενέργεια επιδρά και ενεργεί άμεσα στο στάδιο του ύπνου (Άλφα, Δέλτα & Θήτα εγκεφαλικά κύματα) με αποτέλεσμα καλύτερο ύπνο. 

  1. Ξεμπλοκάρουν τα τσάκρας και ενεργούν στην αύρα: Λόγω του ότι εισχωρούν σε όλα τα ενεργειακά πεδία του ανθρώπου ενεργώντας κυρίως στο 4ο της καρδιάς αλλά και στα υπόλοιπα ενεργοποιώντας τα σωστά. Σε συνδυασμό με Γιόγκα, Διαλογισμό, Προσευχή, θετικές σκέψεις, τα Τσάκρας ξεμπλοκάρουν και αρχίζουν να κινούνται σωστά αναδύοντας όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο σώμα αλλά και στο πνεύμα. 
  2. Ενεργοποιούν το νερό αλλά και το φαγητό: Η οργόνη έχει την ιδιότητα να διεισδύει στο υγρό στοιχείο. Το νερό γίνεται πιο φυσικό, με απαλή υφή και φυσικά ενεργοποιημένο πλέον, επεδή λόγω των διακλαδωμένων σωληνώσεων και της επεξεργασίας του, φτάνει στην βρύση κυριολεκτικά νεκρό και χωρίς πληροφορίες. Αντίστοιχα και το φαγητό για τους ίδιους λόγους γίνεται πιο γευστικό. 

  1. Εξισορροπούν την ενέργεια του φυσικού περιβάλλοντος από κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Wifi, καλώδια καθώς και συσκεύες υψηλής τάσης κτλ. Τοποθετώντας οργονίτες γύρω απ αυτές τις πηγές, άμεσα μετατρέπουμε την ερεθισμένη και βλαβερή οργόνη σε θετική οπότε προστατευόμαστε πλέον από την ακτινοβολία τους. 
  1. Μετατρέπουν το Γεωπαθητικό Στρες (γραμμές Heartman & Carry): Σαν "Γεωπαθητικό Στρες" χαρακτηρίζονται οι συνέπειες που μπορεί να έχει στον οργανισμό μας, η επί μακρόν παραμονή μας σε χώρους που επηρεάζονται από αρνητικές γεωακτινοβολίες. Αυτές διαταράσσουν το φυσικό ενεργειακό μας πεδίο και επηρεάζουν έτσι την υγεία μας. 
  2. Βοηθούν τα φυτά να αναπτύσσονται καλύτερα και γρηγορότερα: Τα φυτά είναι η πιο ΑΠΤΗ απόδειξη των ευεργετικών δυνατοτήτων των οργονιτών. Τοποθετήστε έναν οργονίτη στο χώμα του φυτού σας και θα δείτε πώς σε λίγες μέρες θα μεταμορφωθεί και θα γίνει πιο πλούσιο σε ζωντάνια!



Επικοινωνήστε με τις Εκδόσεις Εισέλιξη για να αποκτήσετε έναν Οργονίτη!! Διαθέσιμα όλα τα είδη των Οργονιτών (οργονίτης τσέπης, μενταγιόν, κινητού και σπιτιού). Για παραγγελίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2103601622-6946222453 ή στείλτε μας e-mail στο info@eiselixibooks.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου