Theta Healing – Προχωρημένο Επίπεδο


Συγγραφέας: Βαϊάννα Στάιμπολ
© για την ελληνική γλώσσα σε όλο τον κόσμο
Εκδόσεις Etra
ISBN: 978-960-6830-40-2
Σελίδες: 312
Τιμή βιβλίου: 18 ευρώ*


Στο πρώτο της βιβλίο η Βαϊάννα Στάιμπολ, η δημιουργός της μεθόδου ThetaHealing®, εισήγαγε αυτή την καταπληκτική μέθοδο στον κόσμο. Βασισμένο σε χιλιάδες συνεδρίες με πελάτες οι οποίοι βίωσαν αξιοσημείωτες θεραπείες με τη Βαϊάννα, αυτό το βιβλίο είναι μία περιεκτική συνέχεια και μία εις βάθος εξερεύνηση του έργου και των διεργασιών που είναι πρωταρχικής σημασίας στη μέθοδο ThetaHealing.


Καθώς διαβάζετε θα μάθετε την Εργασία με τις Πεποιθήσεις, τα Συναισθήματα και την Εμβάθυνση. Σας δίνονται οι πληροφορίες για τα 7 Επίπεδα της Ύπαρξης που θα σας επιτρέψουν να συνδεθείτε με το ανώτατο επίπεδο της Αγάπης και της Ενέργειας των Πάντων.

Η Βαϊάννα Στάιμπολ είναι καλλιτέχνης, συγγραφέας, δασκάλα και διαισθητικός. Με έδρα το Άϊνταχο Φολς, έχει αφοσιωθεί στη διάδοση της θεραπευτικής της τεχνικής σε όλο τον κόσμο και έχει εκπαιδεύσει δάσκαλους και επαγγελματίες που εργάζονται σε περισσότερες από 25 χώρες. Η Βαϊάννα διεξάγει σεμινάρια παγκοσμίως, διδάσκοντας το ThetaHealing σε ανθρώπους όλων των φυλών, κουλτούρας και θρησκειών.


*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 6%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου