Ο Μόνος Τρόπος να Μάθετε Αστρολογία


                        Τόμος 1: Βασικές Αρχές

Συγγραφέας: Μάριον Μαρτς & Τζόουν Μακ Έβερς
Μετάφραση: Κώστας Βασιλείου
© Copyright για την Ελληνική γλώσσα
Εκδόσεις Ρέω
ISBN: 960-86720-0-7
Σελίδες: 376
Τιμή βιβλίου: 17 ευρώ*


Δεν χρειάζεται κανείς να γνωρίζει αστρολογία για να αποκομίσει οφέλη απ αυτό το βιβλίο. Είναι σχεδιασμένο να οδηγεί τον νέο αστρολόγο στην αρχή της μελέτης του, να χτίσει γερά θεμέλια για τα βασικά στοιχεία ενός χάρτη και του χαρακτηριστικού του. Είναι με λίγα λόγια ένα απ τα πιο σαφή βιβλία στην αγορά σ αυτό τον τομέα. Κάθε έννοια αναπτύσσεται με λεπτομέρεια, χωρίς να πλημμυρίζει τον αναγνώστη με μικρολεπτομέρειες και ερμηνεύεται κι απ τις δύο πλευρές αυτής της έννοιας, την πρακτική και τη φιλοσοφική. Κάθε μαθητής που θα χρησιμοποιήσει αυτό το βιβλίο, θα μπορέσει να εφαρμόσει τις διδασκόμενες αρχές σε οποιονδήποτε χάρτη και να αποκτήσει σαφή κατανόηση του χάρτη. Το βιβλίο τούτο δίνει γερά θεμέλια στη βασική αστρολογία και τα οποία μπορεί ο μαθητής να χρησιμοποιήσει για να αυξήσει τις γνώσεις του.”
Ρόμπερτ Χαντ, πρόεδρος του NCGR, Συγγραφέας του Σύμβολα του Ωροσκοπίου και Πλανήτες σε Διέλευση

Το βιβλίο αυτό είναι μία πολύτιμη πρόσθεση σε κάθε αστρολογική βιβλιοθήκη. Περπατάει το μαθητή βήμα-βήμα μέσα απ τα μονοπάτια του ωροσκοπίου. Συγκεντρώνεται στις βασικές αρχές των πλανητών, ζωδίων, οίκων και όψεων, και χρησιμοποιεί πολλά παραδείγματα για να απεικονίσει και να διαφωτίσει την τεχνική. Κάθε σοβαρός μελετητής που θέλει να μάθει την τέχνη της αστρολογίας θα βρει ένα πλούτο πληροφοριών στην τεχνική των Μαρτς και Μακ Έβερς, παρουσιάζεται σ αυτό το βιβλίο”.
Μπερναντέτ Μπρέϊντι, συγγραφέας του Εγχειρίδιο Προγνωστικής Αστρολογίας και του Ο αετός και ο κορυδαλλός, Διευθύντρια του Astro Logos, της εξέχουσας Αστρολογικής Σχολής της Αυστραλίας.


*στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 6%


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου