Γεωπαθολογία - Για μία πιο Υγιεινή Ζωή


        Προστασία από τις Γήινες, Ηλεκτρομαγνητικές κι άλλες Επιβλαβείς Ακτινοβολίες


Συγγραφέας: Dorothea Gerardis Emisch © 2014
Εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής, ΒΙΟΝΟΗΣΥΣ ΕΠΕ
© για την ελληνική γλώσσα διεθνώς
ISBN: 978-960-9415-97-2
Σελίδες: 162
Τιμή βιβλίου: 14 ευρώ*


Υπάρχουν πολλές αιτίες που αρρωσταίνουμε. Δεν θα πρέπει όμως να αφήνουμε να γεννηθούν μέσα μας υπερβολικοί φόβοι για το καθετί και για διάφορες ασθένειες, γιατί και αυτό θα μας κάνει να αρρωσταίνουμε. Πρέπει να ενημερωνόμαστε για το πώς μπορούμε να ζούμε και να τρώμε πιο υγιεινά αξιοποιώντας με τη βοήθεια του λογικού νου τις πληροφορίες όλων των γνωστικών πεδίων, οι οποίες προάγουν την υγεία. Σημαντικό πεδίο γνώσης για τη ζωή είναι η γεωπαθολογία. Μας διδάσκει τον κίνδυνο από επιβλαβείς γήινες ακτινοβολίες, πού και πώς επηρεάζουν την υγεία μας και τι προστασία υπάρχει γι αυτές. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν νιώθουν ούτε τη θετική ούτε τη βλαβερή ενέργεια, νιώθουν όμως τα συμπτώματα για τα προβλήματα υγείας που προκαλεί η βλαβερή ακτινοβολία. Τα συχνότερα συμπτώματα είναι νευρικότητα, αδυναμία και κόπωση, διαταραχές του ύπνου, πρωινή υπνηλία, πονοκέφαλοι, πόνοι στις αρθρώσεις και στη σπονδυλική στήλη, εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και παθήσεις της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος. Ακόμη και ορμονικές διαταραχές και ασθένειες που συνδέονται με αυτές τόσο σωματικές όσο και συναισθηματικές και ψυχικές καθώς και διαταραχές στην ανάπτυξη των παιδιών, μπορούν να προκληθούν από επιβλαβείς ακτινοβολίες.


Φυσικά για όλα αυτά μπορεί να υπάρχουν κι άλλες αιτίες επειδή όμως είναι πολύ σπάνιο να υπάρχουν σπίτια και διαμερίσματα χωρίς βλαβερές γήινες ακτινοβολίες, μπορεί κανείς να πει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει σχέση μεταξύ ασθενειών και βλαβερών ακτίνων, που είτε προκαλούν τις ασθένειες είτε ενισχύουν τα συμπτώματά τους.
Η Dorothea Gerardis-Emisch είχε την καλή τύχη να μάθει σε παιδική ηλικία από τον πατέρα της να ανιχνεύει με ραδιαισθητικό τρόπο. Έτσι της ήταν πολύ φυσιολογικό, να μπορεί από την πρώτη στιγμή να κάνει σωστές μετρήσεις. Το 1993 της έδωσε μία φίλη μία ράβδο στο χέρι μιλώντας για την Γεωπαθολογία και τις βλαβερές ακτινοβολίες της Γης. Αυτό ήταν η αρχή της καριέρας της Δωροθέας ως Γεωπαθολόγος. Με σπουδές, έρευνες και την εργασία σαν Γεωπαθολόγος κέρδισε γνωστές και άγνωστες γνώσεις και έμαθε πόσο βασικό είναι η προστασία από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες για την υγεία.


*στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 6%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου