Η Θεά Εντός – Αθηνά (Τόμος Α΄)


Ένας Οδηγός για τους Αιώνιους Μύθους που Διαμορφώνουν τη Ζωή των Γυναικών

Συγγραφείς: Jennifer Barker Woolger & Roger Woolger
Τόμος Α΄
Για την Ελληνική Γλώσσα
©2016 ΒΙΟΝΟΗΣΥΣ ΕΠΕ
Εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής
Μετάφραση: Μ. Φελλαχίδου & Α. Ιωσηφίδου

ISBN: 978-960-9415-78-1
Σελίδες: 159
Τιμή βιβλίου: 17 ευρώ*


Από πολύ παλιά σε καταστολή από τις πατριαρχικές κοινωνίες και το Χριστιανισμό, το θηλυκό στοιχείο έπαιζε έναν ισχυρό ρόλο στην αρχαία μυθολογία και θρησκεία. Η ιδέα ότι αυτές οι θεές – η Αθηνά, Αφροδίτη, Δήμητρα, Άρτεμις, Ήρα και Περσεφόνη – συμβολίζουν επίσης χαρακτηριστικά που απαντούμε στις σύγχρονες γυναίκες, είναι και σήμερα δημοφιλής. Τα αρχέτυπα των θηλυκών θεοτήτων επικυρώνουν τις γυναίκες γι αυτό που είναι, και όχι γι αυτό που η κοινωνία τούς λέγει να είναι. Τα αρχέτυπα αυτά αποτελούν πηγή ελευθερίας και κατανόησης, που κάθε γυναίκα μπορεί να αξιοποιήσει, ανεξάρτητα του δρόμου ζωής που αυτή έχει διαλέξει.


Αυτό το μνημειώδες έργο έχει γραφτεί από τους Τζέννιφερ και Ρότζερ Γούλτζερ, Γιουνγκιανούς ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές Γκεστάλτ. Είναι ένας οδηγός στις ποιότητες των θηλυκών θεοτήτων εντός μας. Βασισμένο σε δεκαετή τους εμπειρία συντονισμού εργαστηρίων στην ψυχολογία των αρχετύπων, “Οι Θεές Εντός” προσφέρουν μία συναρπαστική εξερεύνηση στο πώς η εφαρμογή της δυναμικής αυτής προσέγγισης στη ζωή μας, μπορεί να μας εμπλουτίσει αυτογνωστικά, να μας απελευθερώσει από αίολες προσδοκίες, και να βοηθηθούμε στα επόμενα βήματά μας, κατανοώντας ποιο αρχέτυπο θεάς επικρατεί στην όποια κρίσιμη φάση αντιμετωπίζουμε σήμερα, προσωπικά.
Το πιο σημαντικό είναι ότι, οι συγγραφείς δίνουν έμφαση στην ανάγκη εναρμόνισης μεταξύ των διαφόρων ποιοτήτων από θεότητες – με το να επιτρέπουμε σε ένα αρχέτυπο θεάς να επικρατεί επί της προσωπικότητας, αρνούμαστε την ισορροπία που μπορούμε να απολαύσουμε από την εκδήλωση όλων των θηλυκών αρχετύπων εντός μας.
Το έργο αυτό αποτελείται από 7 τόμους και το Τεστ Woolger, μαζί με αυτογνωσιακό πρόγραμμα e-learning και βιωματικό εργαστήριο. Συμβάλλει στην αποκατάσταση του θηλυκού στοιχείου στη σύγχρονη συνειδητότητα, παρέχοντας σε κάθε γυναίκα τη μοναδική ευκαιρία να μάθει για τη δική της δύναμη να μεταμορφωθεί.


*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 6%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου