Ολιβιέ Μανιταρά - Τι Συμβαίνει Μετά τον ΘάνατοΕσσαίων Εκδόσεις
Τίτλος: Τι συμβαίνει μετά το Θάνατο
Συγγραφέας: Ολιβιέ Μανιταρά
Μετάφραση - Απόδοση - Επιμέλεια: Μεταφραστική ομάδα Vertu Essenia - Οικολογία & Πνεύμα
Σελ.: 160
Σχήμα: 24 x 16 εκ.
ISBN: 978-960-98733-4-5
Πρώτη Έκδοση: Δεκέμβριος 2012
Τιμή: 16,00 Ευρώ

Από την τελευταία ανάσα μέχρι και την έλευση στον τόπο της ασώματης ζωής...
Το μοναδικό βιβλίο που μιλά πραγματικά για το ύστατο ταξίδι.


Πολυάριθμα είναι τα βιβλία που αφορούν εμπειρίες μέσα από το θάνατο, όμως τελικά στην πλειοψηφία τους, δεν αναφέρονται παρά στο «πέρασμα», έτσι όπως αυτό περιγράφεται από άτομα που «έφυγαν» κι επέστρεψαν στο φυσικό τους σώμα, που είχαν δηλαδή μια μεταθανάτια εμπειρία.

Το βιβλίο αυτό διαφέρει κατά πολύ, διότι ο Δάσκαλος συντροφεύει πολλές ψυχές στην άλλη πλευρά, ακολουθώντας την ψυχή στο πέρασμά της, από τη στιγμή που αυτή εγκαταλείπει οριστικά το σώμα.

Μέσα από τις αφηγήσεις του βιβλίου, παρατηρούμε ότι υπάρχουν πολλαπλά επίπεδα και συναντήσεις που μπορεί να βιώσει κανείς στην άλλη πλευρά. Πρόκειται για αφηγήσεις μεγάλου πλούτου και βαθιάς σοφίας, που μας φέρνουν αντιμέτωπους με μια πραγματικότητα την οποία θα πρέπει να γνωρίσουμε ολοκληρωτικά, ώστε να προετοιμαστούμε σωστά για το τελευταίο μας ταξίδι.

Επειδή δεν έχουμε σώμα, δε σημαίνει πως δε ζούμε πια. Αντίθετα, δίχως το φυσικό μας όχημα, μπαίνουμε σε κόσμους πολύ πιο ζωντανούς από τον υλικό κόσμο.

Ορίστε λοιπόν ένα βιβλίο που με ακρίβεια και απλότητα ανοίγει την πόρτα της προετοιμασίας για το θάνατο και που θα σας επιτρέψει να βοηθήσετε αυτούς που θα τον αντιμετωπίσουν, αφού θα είστε σε θέση να κατανοήσετε εις βάθος αυτό που αληθινά συμβαίνει στην άλλη πλευρά του πέπλου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου