Η καταδίωξη και η δίκη του Γκαστόν Ναισσάν


Η Αληθινή Ιστορία των Προσπαθειών για την Παρεμπόδιση μιας Εναλλακτικής Θεραπείας του Καρκίνου, του AIDS και Άλλων Ασθενειών Ανοσολογικής Βάσεως


Συγγραφέας: Christopher Bird (Κρίστοφερ Μπερντ)
Μετάφραση: Ευάγγελος Παππάς
Επιμέλεια Μεταφράσεως:Παναγιώτης Ρωμανός, Γρηγόρης Χατζής

ISBN: 978-960-87557-5-8

Διαστάσεις: 17cm × 24cm – Σελ. 315

Α' Έκδοση: Ιούνιος 2011


Στο βιβλίο αυτό ο Κρίστοφερ Μπερντ παρουσιάζει τη ζωή και το θαυμαστό έργο του βιολόγου και ερευνητή Γκαστόν Ναισσάν που, όπως αναφέρει στην εισαγωγή, είχε το χάρισμα να βλέπει πέρα από την εποχή μας, με συνέπεια να κάνει ανακαλύψεις των οποίων η πλήρης αναγνώριση να μην είναι, προς το παρόν, δυνατή.
Οι συγκλονιστικές ανακαλύψεις του Γκαστόν Ναισσάν, που δίνουν μία τελείως νέα διάσταση στην ιατρική, περιλαμβάνουν:

  • Το μικροσκόπιό του, το οποίο επιτρέπει την παρατήρηση ζώσης ύλης με διακριτική ικανότητα πολύ καλύτερη από πολλά τελευταίας τεχνολογίας.
  • Το σωματίδιο, την υπερμικροσκοπική, υποκυτταρική, ζώσα και αναπαραγόμενη οντότητα, για την οποία πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι ο προάγγελος του DNA και ίσως το βασικό στοιχείο κάθε ζωής στη Γη.
  • Τον σωματιδιακό κύκλο, που είναι ορατός στο αίμα κάθε ανθρώπου και ο οποίος εάν ερμηνευθεί σωστά, μπορεί να διαγνώσει επερχόμενες εκφυλιστικές ασθένειες έως και 18 μήνες πριν την εκδήλωσή τους.
  • Το σκεύασμα 714-Χ, που έχει πλήρως αποκαταστήσει την υγεία σε 750 από 1000 θύματα του καρκίνου και για το οποίο καταδιώχθηκε απηνώς από το ιατρικό κατεστημένο. Το σκεύασμα αυτό είχε τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα και σε ασθενείς με AIDS.Book "The pursuit and trial of Gaston Naissan"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου